За Нас

E&M Watches and Jewellery Ltd

E&M Watches and Jewellery Ltd. е създадена през 2006 г. Предметът на дейност е търговия с луксозни стоки – часовници, бижута и аксесоари на световноизвестни марки в бранша. Фирмата е франчайз партньор на швейцарската компания Chopard, както и изключителен представител на Ulysse Nardin, Hublot, Roger Dubuis, Girard-Perregaux, Franck Muller, CVSTOS, DeLaCour, Pasquale Bruni, ERST Fine Jewellery, Schreiner Fine Jewellery за България.

През 2007 г. е открит първият бутик на E&M Watches and Jewellery на пл. „Народно събрание“ № 12 в София.

През зимните месеци още един бутик, този в хотел „Кемпински Гранд Арена Банско“, отваря вратите си за клиенти предимно от Русия, Турция, Израел, Англия, Македония, Сърбия и Румъния. Всички те прекарват зимната си почивка в най-бързо развиващия се ски курорт в Европа и най-популярен на Балканския полуостров.

Фирмата разполага с високо квалифициран екип за продажба на луксозни стоки, логистичен отдел за поръчки и доставки, както и отдел маркетинг и реклама. Фирмата издава и собствено списание Exclusive с цел представяне на всички новости в луксозния сегмент.

Фирмата е и най-голямата лицензирана компания, предоставяща услугата Tax Free в България.

Chopard Boutique

През 2007 г. отворихме нашия франчайз бутик Chopard в София – първият в Източна Европа. На грандиозното събитие присъстваха г-жа Каролин Шойфеле, съпредседател на марката, световноизвестният модел Ева Херцигова – лице на Chopard- и над двеста гости – български бизнесмени, политици и знаменитости. Това беше едно от най-значимите събития в България за годината. Разположен на емблематичния площад Народно Събрание в сърцето на българската столица, този бутик е заобиколен от някои от най-забележителните сгради в столицата на България – катедралата Александър Невски, Парламента, Софийския университет и паметника на цар Освободител.